Frites wordt wereldwijd steeds populairder. Zeker als het zo vers van 't land wordt verwerkt. Want frites is lekker...Maar de een houdt van dunne frites, de ander van dikke of juist van een krokante bite. Wij weten precies wat waar het best qua smaak scoort. Wij helpen u graag de juiste frites (of een ander aardappelproduct) te selecteren zodat het ook bij u ‘op het bord’ naar méér smaakt...
Laat u inspireren en zorg dat de ‘fork’ van uw gasten in het juiste product prikken....Wat kunnen wij voor u doen?

Finest
Finest
Wat succes betreft, ben je zo goed als de laatste portie die je serveert.
Lees meer
Home-style
Home-style
Onze authentieke frites en aardappelspecialiteiten
Lees meer
Appetizers
Appetizers
Een wereld van smaak!
Lees meer
Quick Oven fries
Quick Oven Fries
Eenvoudig en snel te bereiden.
Lees meer
Fast Fry
Fast Fry
Klaar in 90 seconden!
Lees meer
Concepten
Bekijk alle concepten van Farm Frites
Bekijk alle concepten

onze verkoopkantoren

Wist u dat......

….frites niet tijdens het frituren maar juist nadat ze uit de olie komen het meeste vet opnemen? Daarom is de frituur- tijd en temperatuur zo belangrijk. Zodra de frites in hete olie worden gedompeld, verdampt het in de aardappel aanwezige water. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes waar het vet in kan kruipen. Dat is de reden dat de frites goed uitgeschud dienen te worden zodra ze uit het vet komen.

Food trends

Duurzaamheid

Duurzaamheid is steeds minder onderscheidend en wordt steeds meer een randvoorwaarde bij het succesvol runnen van een bedrijf.

Lees meer

Het perfecte concept

Horeca ondernemers opgelet: het is tijd voor actie!

Lees meer

Ambacht ontmoet high tech

Echt ambacht en de nieuwste hightech snufjes zijn niet altijd goed met elkaar te combineren.

Lees meer

Werelds lokaal

We gaan steeds meer terug naar de oorsprong. Klanten willen weten waar hun voedsel vandaan komt.

Lees meer